Mleté kuracie prsia zapečené v lístkovom ceste

2015-02-20

Ingrediencie

  • 200 g kuracích pŕs, 0,5 dl tučnej (33 %) smotany, 1 lyžičku dijonskej horčice, 100 g zeleru, štipku postrúhaného muškátového orieška, štipku saturejky, štipku soli, kúsok masla, filo cesto, alebo lístkové cesto.

Postup

Krok 1

Schladené kuracie prsia pokrájame, vložíme do mixéru, pridáme smotanu a rozmixujeme (nie celkom najemno). Pridáme lyžičku dijonskej horčice, uvarený a vidličkou rozmiaganý zeler, štipku postrúhaného muškátového orieška, štipku saturejky, štipku soli a vymiešame. Keramické misky vytrieme maslom, vložíme kúsok filo cesta (alebo lístkového cesta), naplníme zmesou a zapečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia. Pri podávaní vyberieme cesto upečené na chrumkavo aj s obsahom z formičky. Podávame s dusenou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 693
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

694

Podobné recepty:
  • Kyjevské kuracie prsia

    Kyjevské kuracie prsia

  • Alžírsky koláč s holubím mäsom

    Alžírsky koláč s holubím mäsom

  • Tigadege

    Tigadege

kuk