Gaštanová plnka do hydiny

2018-02-21

Popis

Gaštanová plnka do hydiny

Ingrediencie

  • 4 lyžička oleja
  • 1 ks červenú cibuľu
  • 400 g uvarených (upečených) gaštanov
  • 40 g masla
  • 1 ks hrušku
  • 2 stonka stopkového zeleru
  • 1 lyžička majoránu
  • 1 lyžica medu
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

Krok 1

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme ošúpané, na menšie kúsky pokrájané gaštany a chvíľu ich za stáleho miešania smažíme. Odstavíme z ohňa a pridáme ošúpanú, jadrovníka zbavenú, na malé kocky pokrájanú hrušku a nadrobno pokrájaný stopkový zeler. Primiešame majorán, med, soľ a mleté čierne korenie. Časť zmesi rozmixujeme a zmiešame s nerozmixovanou časťou. Zmesou naplníme kurča a upečieme. Pri plnení kačice množstvo surovín primerane zväčšíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 724
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

725

Podobné recepty:
  • Žemľová plnka s gaštanmi

    Žemľová plnka s gaštanmi

  • Kurča s karí korením

    Kurča s karí korením

  • Zamilované kuracie prsia

    Zamilované kuracie prsia

kuk