Rýchly a jednoduchý tortový korpus

2014-05-14

Ingrediencie

  • 200 g masla, 200 g hnedého trstinového cukru, 4 vajcia, 200 g múky, 1 vrecúško kypriaceho prášku.

Postup

Krok 1

Zmäknuté maslo, hnedý cukor a jedno vajce šľaháme v elektrickom šľahači, až sa cukor rozpustí. Postupne pridávame, pričom stále šľaháme, múku zmiešanú s kypriacim práškom a po jednom tri vajcia. Cesto nalejeme do dvoch tortových foriem, vymastených a múkou vysypaných a upečieme. Oba korpusy, spojené krémom, použijeme na jednu tortu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 521
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

522

Podobné recepty:
  • Rezance zapekané so špenátom

    Rezance zapekané so špenátom

  • Datľovníčky

    Datľovníčky

  • Ovsené koláčiky od Dadky

    Ovsené koláčiky od Dadky

kuk