Vyšehradské rebierka

2014-02-11

Ingrediencie

  • 4 rezne bravčového karé s kosťou, 2 cibule, 200 g šunky, 200 g húb, 200 g sterilizovaných uhoriek, 4 dl kyslej smotany.

Postup

Krok 1

Okraje rezňov narežeme, zľahka naklepeme, osolíme a opečieme na oleji. Vo výpeku osmažíme na mesiačiky pokrájanú cibuľu, pridáme huby pokrájané na plátky. Smažíme na silnejšom ohni, aby z húb nestihla vytekať tekutina. K osmaženým hubám pridáme uhorky pokrájané na rezančeky, premiešame a pridáme kyslú smotanu. Stále miešame. Keď začne smotana vrieť pridáme opečené mäso a krátko spolu podusíme. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 699
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

700

Podobné recepty:
  • Plnené karé

    Plnené karé

  • Dedinský rezeň na pekáči

    Dedinský rezeň na pekáči

  • Námornícky guláš

    Námornícky guláš

kuk