Klobásy zapečené so šampiňónmi

2014-01-29

Ingrediencie

  • 1 kg klobás, 400 g šampiňónov, 2 cibule, 6 paradajok, 1 lyžičku masla, 6 vajec, 1/2 lyžičky korenia karí, 2,5 dl smotany na šľahanie (33 %), 200 g ementálu, soľ, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia.

Postup

Krok 1

Pekáč vymastíme maslo. Klobásy pozdĺžne prekrojíme na polovice a poukladáme ich do pekáča. Na klobásy poukladáme kolieska paradajok. Vajcia vymiešame so smotanou, korením karí, polovicu postrúhaného ementálu, s nadrobno pokrájanou cibuľou, na menšie kúsky pokrájanými šampiňónmi, lyžičkou soli a mletým čiernym korením. Zmes nalejeme a do pekáča a posypeme druhou polovicou postrúhaného ementálu. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a pečieme asi 30 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 568
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

569

Podobné recepty:
  • Zapekané chlebíčky so syrovou nátierkou

    Zapekané chlebíčky so syrovou nátierkou

  • Kyslé uhorky plnené

    Kyslé uhorky plnené

  • Zemiakové knedličky s klobásovou zmesou

    Zemiakové knedličky s klobásovou zmesou

kuk