Paradajková omáčka k cestovinám (nevarená)

2014-01-14

Ingrediencie

  • 5 strúčikov cesnaku, 1 kg zrelých paradajok, 10 lístkov bazalky, 1/2 lyžičky soli, 1/4 lyžičky sušeného oregana, 1 dl olivového oleja.

Postup

Krok 1

Cesnak pokrájame na tenké plátky. Pridáme k nemu paradajky z ktorých sme vykrojili zostatok stopky a rukami ich potrháme. Rukami potrháme lístky bazalky, pridáme soľ, oregano a zalejeme olejom. Premiešame a necháme odstáť hodinu, prípadne aj viac, ale nie v chladničke. Do omáčky pridáme čerstvo uvarené cestoviny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 425
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

426

Podobné recepty:
  • Pesto (sicílska omáčka)

    Pesto (sicílska omáčka)

  • Cibuľová omáčka

    Cibuľová omáčka

  • Pikantná majonéza z tofu

    Pikantná majonéza z tofu

kuk