Zemiaková kaša s naklíčenou pšenicou a kyslou kapu

2015-09-29

    Ingrediencie

    • 1000 g zemiakov, 2,5 dl mlieka, 50 g rastlinného masla, soľ, 100 g naklíčenej pšenice, 200 g kyslej kapusty.

    Postup

    Krok 1

    Naklíčenú pšenicu povaríme vo vriacej osolenej vode asi 10 minút. Kyslú kapustu nasekáme nadrobno. Očistené zemiaky pokrájame a uvaríme v osolenej vode. Uvarené scedíme, pridáme maslo a popučíme. Vyšľaháme vriace mlieko, vypracujeme hladkú kašu, do ktorej vmiešame uvarenú naklíčenú pšenicu a kyslú kapustu.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 889
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    890

    Podobné recepty:
    • Zapekané cestoviny s hubami

      Zapekané cestoviny s hubami

    kuk