Korenené tuniakove placky

2013-06-02

Ingrediencie

  • 1 konzervu tuniaka, 150 g neochuteného gaštanového pyré, 1,5 cm čerstvého zázvoru, 1 jarnú cibuľku, 1 lyžicu pokrájanej koriandrovej vňate, 1/2 čili papričky bez semienok, 2 vajcia, soľ, arašidový olej.

Postup

Krok 1

Obsah konzervu s tuniakom precedíme. Tuniaka rozdrobíme, zmiešame s gaštanovým pyré, postrúhaným čerstvým zázvorom, pokrájanou jarnou cibuľkou, vňaťou koriandru, nadrobno pokrájanou čili papričkou bez semienok, dvomi vajcami a soľou. Z hmoty tvarujeme placky ktoré vypražíme na arašidovom oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 459
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

460

Podobné recepty:
  • Šunková terina

    Šunková terina

  • Šošovicová nátierka

    Šošovicová nátierka

  • Piškótové jednohubky

    Piškótové jednohubky

kuk