Nátierka z olomouckých syrčekov

2013-05-09

Ingrediencie

  • 500 g olomoucké syrčekov, 3 lyžice obyčajnej plnotučnej horčice, 2 cibule, 1 lyžičku mletého čierneho korenia, 5 strúčikov cesnaku, 1 lyžicu mletej červenej papriky, 1 lyžičku soli, svetlé pivo.

Postup

Krok 1

Olomoucké syrčeky pokrájame na malé kocky. Pridáme k nim obyčajnú plnotučnú horčicu, nadrobno pokrájanú cibuľu, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, mletú červenú papriku, soľ a toľko svetlého piva, aby vznikla pomerne riedka nátierka. Nátierku dáme do pohára, ktorý dobre uzatvoríme a odložíme približne na dva týždne do chladničky. Podávame s cesnakovými hriankami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 497
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

498

Podobné recepty:
  • Nakladané uhorky

    Nakladané uhorky

  • Liptovská nátierka

    Liptovská nátierka

  • Cuketové závitky so šalviou

    Cuketové závitky so šalviou

kuk