Rožkové knedle

2013-04-25

Ingrediencie

  • 10 „včerajších“ rožkov, 4 vajcia, 2 dl mlieka, 2 lyžice nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, dve štipky soli, štipku postrúhaného muškátového orieška, 2 lyžice detskej krupice.

Postup

Krok 1

Rožky prekrojíme po dĺžke a potom na približne 0,5 centimetrové kúsky. Vajcia vyšľaháme s mliekom, soľou, muškátovým orieškom a petržlenovou vňaťou. Tekutinou zalejeme pokrájané rožky, pridáme krupicu a zľahka premiešame. Zmes rozdelíme na dve časti z ktorých vytvarujeme dve knedle a zabalíme ich, každú samostatne, do potravinárskej fólie. Vložíme ich do vriacej vody a varíme asi 12 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 637
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

638

Podobné recepty:
  • Hubové gnocchi

    Hubové gnocchi

  • Obyčajný zemiakový šalát

    Obyčajný zemiakový šalát

  • Karí ryža (India)

    Karí ryža (India)

kuk