Špargľa s bryndzou a cestovinou

2013-01-30

Ingrediencie

  • 1 šálku drobných cestovín (kolienka, penne), soľ, 200 g zelenej špargle, 150 g cherry paradajok, 2 lyžice extra panenského olivového oleja, 125 g bryndze, drvené čierne korenie, 50 g parmezánu.

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Zo špargle odstránime zdrevnatené konce, ošúpeme ju škrabkou a pokrájame na kúsky dlhé asi dva centimetre. Dáme ju na horúci olivový olej a premiešame. Po chvíli pridáme cherry paradajky prekrojené na polovice alebo štvrtiny, premiešame a spolu zahrievame, za stáleho miešania, asi 2 minúty. Pridáme uvarené cestoviny s menším množstvom vody v ktorej sa varili, osolíme, okoreníme a prehrejeme. Odstavíme z ohňa, vmiešame kúsky bryndze. Na tanieri posypeme postrúhaným parmezánom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1481
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1482

Podobné recepty:
  • Grilované plnené placky

    Grilované plnené placky

  • Vajcia so sardelovou plnkou

    Vajcia so sardelovou plnkou

  • Mrkvové rezy

    Mrkvové rezy

kuk