Šípková omáčka I

2012-12-18

Ingrediencie

  • 30 g masla, 1 lyžicu hladkej múky, 2 dl červeného vína, 80 g šípkového lekváru, za hrsť hrozienok, 4 klinčeky, 1/2 celej škorice, mäsový vývar.

Postup

Krok 1

Z masla a múky pripravíme svetlú zásmažku, zalejeme ju červeným vínom, pridáme šípkový lekvár, hrozienka, klinčeky, škoricu. Pridáme vývar v ktorom sme varili mäso a varíme asi 10 minút. Správnu hustotu získame prilievaním mäsového vývaru.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 568
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

569

Podobné recepty:
  • Jahodová horčica k mäsu

    Jahodová horčica k mäsu

  • Cibuľová omáčka II

    Cibuľová omáčka II

  • Majonéza do zemiakového šalátu

    Majonéza do zemiakového šalátu

kuk