Pappardelle s ricottou a prosciuttom

2012-12-05

Ingrediencie

  • 200 g cestovín pappardelle, 4 strúčiky cesnaku, 3 lyžice olivového oleja, soľ, drvené čierne korenie, 200 g ricotty, 200 g prosciutta, bazalku, 100 g parmezánu.

Postup

Krok 1

Pappardelle uvaríme v osolenej vode. Cestoviny scedíme a do hrnca, v ktorom sa cestoviny varili dáme olivový olej a krátko na ňom osmažíme najemno pokrájaný cesnak. Cesnak stále miešame, nesmie nám zhorieť. Pridáme k nemu scedené cestoviny, osolíme ich, okoreníme a premiešame. Ochutené pappardelle dáme na taniere, posypeme nalámanou ricottou, natrhanými tenkými plátkami prosciutta, posypeme lístkami bazalky a strúhaným parmezánom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 683
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

684

Podobné recepty:
  • Čokoládové špagety

    Čokoládové špagety

  • Vegetariánske špagety carbonara

    Vegetariánske špagety carbonara

  • Cestoviny zapečené s mäsom a syrom

    Cestoviny zapečené s mäsom a syrom

kuk