Ovoňané opečené zemiaky

2012-10-27

Ingrediencie

  • 0,5 dl olivového oleja, 1 vetvičku rozmarínu, 1 kg v šupke uvarených zemiakov, 1 hlávku cesnaku, 1 lyžičku soli.

Postup

Krok 1

Deň vopred v šupke uvarené zemiaky ošúpeme a pokrájame na stredne veľké kocky. V panvici zahrejeme olivový olej, vložíme do nej zemiaky, vetvičku rozmarínu a prekrojenú hlávku cesnaku. Zemiaky osolíme. Zemiaky počas pečenia zľahka prehadzujeme. Opečieme ich do svetlo hneda.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 461
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

462

Podobné recepty:
  • Dusený hlávkový šalát

    Dusený hlávkový šalát

  • Ragú z hlivy ustricovej

    Ragú z hlivy ustricovej

  • Rakúsky zemiakový šalát

    Rakúsky zemiakový šalát

kuk