Kapustové strapačky

2012-09-02

    Ingrediencie

    • 100 g údenej slaniny, 500 g kyslej kapusty, 500 g zemiakov, 500 g polohrubej múky.

    Postup

    Krok 1

    Na panvici opečieme na kocky pokrájanú slaninu. Opečenú slaninu vyberieme a na masti opečieme, do svetlo hneda, kyslú kapustu. Zemiaky postrúhame na jemnom strúhadle. Zmiešame s polohrubou múkou. Cesto, po častiach, kladieme na dosku a nožom, namočeným vo vriacej vode, vhadzujeme do vody kúsky cesta – halušky. Po vyplávaní halušiek na povrch vody ich vyberieme dierovanou naberačkou a pridáme ku kapuste. Zmiešame s opečenou slaninou.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 554
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    555

    Podobné recepty:
    • Zemiakové knedle so žemľou I

      Zemiakové knedle so žemľou I

    kuk