Kuracie na spôsob pleskavice

2012-04-18

Ingrediencie

  • 500 g kuracích pŕs, 1 lyžičku mletého čierneho korenia, 1 lyžičku soli, 100 g zeleru, 1/2 väčšej mrkvy, 1/2 väčšieho petržlenu, 3 strúčiky cesnaku, petržlenovú vňať, 1 cibuľu, olej na vyprážanie, slaný balkánsky syr (alebo ovčí syr).

Postup

Krok 1

Kuracie prsia, spolu so všetkou zeleninou zomelieme, osolíme, okoreníme a pridáme posekanú petržlenovú vňať. Z hmoty formujeme dvojice malých placiek, ktoré plníme slaným balkánskym syrom, spojíme a opečieme v rozpálenom oleji z obidvoch strán. Podávame s bagetou a so zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 847
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

848

Podobné recepty:
  • Hydinové guľky s omáčkou

    Hydinové guľky s omáčkou

  • Šampiňónový nákyp s pečeňovou omáčkou

    Šampiňónový nákyp s pečeňovou omáčkou

  • Hydinová pečeň Monte negro

    Hydinová pečeň Monte negro

kuk