Bageta s mladým medvedím cesnakom
2015-11-26- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Hrianky, chlebíky , Bezmäsité pokrmy , Od lusa/nidhi
Popis
Osviežujúca jarná desiata, ktorá je bohatá na vitamíny.
Ingrediencie
- bageta alebo veľký grahamový rožok
- olej
- 1 ks menší šampión
- kúsok zeleru
- pokrájaného na tenké rezance
- solčanka
- 1 ks malá paradajka
- hrsť lístkov mladého medvedieho cesnaku
Postup
Krok 1
Zeler dáme na olej, chvíľu opekáme, pridáme pokrájaný šampión, po chvíli ešte teplé preložíme na prekrojené pečivo, jemne poliate olejom. Na to naukladáme opláchnutý surový medvedí cesnak a nakoniec pridáme tenké plátky paradajky. Solčanku použijeme len v prípade potreby, nemusí byť.