Vyprážané olomoucké syrčeky

2012-01-14

Ingrediencie

  • 1 vajce, 3 lyžice hladkej múky, 2 lyžice svetlého piva, na hrot noža sladkej červenej papriky, 300 g olomouckých syrčekov, olej na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Rozmiešame vajce, múku, pivo a mletú červenú papriku. V cestíčku namáčame kolieska syrčekov a vypražíme ich v horúcom oleji do zlatistej farby. Vypražené syrčeky vyberieme a uložíme na papierové obrúsky, aby sme ich zbavili nadbytočného tuku. Podávame so zemiakmi alebo s čerstvým chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1144
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1145

Podobné recepty:
  • Palacinky s ovsenými vločkami

    Palacinky s ovsenými vločkami

  • Lokše

    Lokše

  • Halušky s olomouckými tvarôžkami

    Halušky s olomouckými tvarôžkami

kuk