Plnené mango

2011-01-16

Ingrediencie

  • 4 mangá, 300 g mascarpone, 50 g mandľových lupienkov, 3 lyžice práškového cukru, 3 lyžice kryštálového cukru, 2 dl šľahačkovej smotany, čokoládovú polevu.

Postup

Krok 1

Mangá rozkrojíme na polovice, lyžicou odstránime kôstky. Zo šupky máng vyberieme dužinu a pokrájame ju. V panvici skaramelizujeme kryštálový cukor, pridáme mandle a za stáleho miešania spolu pražíme. Pridáme dužinu z máng a miešame až vznikne takmer homogénna hmota. Mascarpone zmiešame s práškovým cukrom a primiešame vychladnutú, tepelne spracovanú mangovú dužinu. Touto zmesou naplníme šupky máng. Ozdobíme šľahačkou a čokoládovou polevou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1081
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1082

Podobné recepty:
  • Mrazený malinový pretlak

    Mrazený malinový pretlak

  • Zmrzlinový jogurtový pohár

    Zmrzlinový jogurtový pohár

  • Aspik

    Aspik

kuk