Nátierka z olív

2010-11-05

Ingrediencie

  • 200 g zelených olív bez kôstky, 200 g čiernych olív bez kôstky, 150 g sušených paradajok naložených v oleji, 1 lyžicu kapár, 3 strúčky cesnaku, 1 čili papričku, 1 lyžicu kečupu, 1 lyžičku worcesterskej omáčky, 1 dl olivového oleja.

Postup

Krok 1

Olivy, paradajky a kapary pomelieme. Postupne primiešame olivový olej. Cesnak a čili papričku na jemno posekáme. S kečupom a worcesterskou omáčkou primiešame do nátierky. Podávame na opečených hriankach z bieleho chleba.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2410
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2411

Podobné recepty:
  • Stratené vajce na bratislavský spôsob

    Stratené vajce na bratislavský spôsob

  • Korenené tuniakove placky

    Korenené tuniakove placky

  • Plnené vajcia V

    Plnené vajcia V

kuk