Omáčka na spôsob „big-mac“

2010-10-11

Ingrediencie

  • 200 až 250 g majonézy, 2 lyžice francúzskeho dressingu, 4 lyžice kečupu, 1 lyžicu nadrobno nasekanej cibule, 1 lyžičku octu, 1 lyžičku cukru, nadrobno nasekanú pažítku, soľ.

Postup

Krok 1

Všetky ingrediencie zmiešame a podľa chuti pridáme nadrobno nasekanú pažítku a soľ. Odložíme na 12 hodín do chladničky. Omáčku môžeme použiť nielen hamburgerov a bagiet ale aj ako prílohu k rôznym jedlám.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1053
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1054

Podobné recepty:
  • Majonéza na zalievanie

    Majonéza na zalievanie

  • Slivková omáčka

    Slivková omáčka

  • Zdravá chrenová omáčka

    Zdravá chrenová omáčka

kuk