Srbské bravčové mäso

2010-09-05

Ingrediencie

  • 400 g bravčového mäsa z pliecka, 40 g masti, 100 g cibule, 200 g zelenej papriky, 200 g rajčiakov, mletú červenú papriku, soľ.

Postup

Krok 1

Z pliecka nakrájame menšie rezne, naklepeme ich, blany na okrajoch narežeme a sprudka ich opečieme na masti. Pridáme pokrájanú cibuľu, spolu popražíme, pridáme mletú červenú papriku, soľ, podlejeme vodou a dusíme. Pred dodusením pridáme pokrájanú zelenú papriku, rajčiaky a dodusíme. Podávame s ryžou, haluškami alebo so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 908
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

909

Podobné recepty:
  • Rezne s kapustou

    Rezne s kapustou

  • Bravčová roláda so zemiakovou plnkou

    Bravčová roláda so zemiakovou plnkou

  • Jogurtové rezne

    Jogurtové rezne

kuk