Hovädzie ragú s orieškami

2010-07-23

Ingrediencie

  • 600 g hovädzej sviečkovej, olej, 0,5 lyžičky čerstvo pomletého korenia štyroch farieb, 1 menšiu viazaničku petržlenovej vňate, 150 g orieškov kešu, 2 vetvičky bazalky, 1 viazaničku cibuľky s vňaťou, 2 lyžice slanej sójovej omáčky, 2 dl kvalitného červeného vína, čili omáčku.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezančeky a opražíme na rozohriatom oleji. Keď mäso zbelie, pridáme čerstvo pomleté korenie štyroch farieb. Pridáme na malé kúsky pokrájanú cibuľku a nahrubo posekané oriešky. Krátko podusíme za občasného premiešania. Pridáme pokrájanú petržlenovú vňať, sójovú omáčku, víno, pokrájanú bazalku, tymian. Krátko spolu povaríme. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 563
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

564

Podobné recepty:
  • Baranie ragú na spôsob Belvedér

    Baranie ragú na spôsob Belvedér

  • Dusené bravčové rezne

    Dusené bravčové rezne

  • Rýchly guláš drevorubača

    Rýchly guláš drevorubača

kuk