Švajžuža

2010-01-13

Ingrediencie

  • Bravčové mäso (môže byť aj kuracie alebo hovädzie), 2 lyžice worchesteru, 1 lyžicu karí korenia, 4 lyžice horčice, 1 lyžičku kečupu, 1 lyžicu tekutého polievkového korenia, 1 lyžičku mletého čierneho korenia, 1 lyžičku zeleninovej koreniacej zmesi, štipku soli.

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na tenké rezance. Dáme ich do misy, pridáme worchester, karí, horčicu, kečup, tekuté polievkové korenie, dobre zmiešame, primiešame soľ a zeleninovú koreniacu zmes. Necháme v chladničke postáť 24 hodín. Vypražíme na oleji. Podávame s ryžou, zemiakmi, prípadne zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 5393
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

5394

Podobné recepty:
  • Sekaná pečienka

    Sekaná pečienka

  • Pomaly pečené bravčové koleno so zemiakmi

    Pomaly pečené bravčové koleno so zemiakmi

  • Jogurtové rezne

    Jogurtové rezne

kuk