Zemiaky s vajciami

2002-10-24

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov, ktoré sa nerozvárajú ('lojovité'), 150 g masla, 8 vajec, soľ, 1 lyžicu nadrobno pokrájanej pažítky alebo petržlenovej vňate.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvaríme do polo mäkka a potom ich pokrájame na štvrtiny. Roztopíme maslo a vložíme do neho zemiaky. Smažíme ich na masle až pokým nezmäknú a nevsiaknu do seba maslo. Do mäkkých zemiakov pridáme vajcia a miešame až hmota zhustne. Porcie zemiakov posypeme pažítkou, alebo petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 981
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

982

Podobné recepty:
  • Syrová roláda II

    Syrová roláda II

  • Pikantné tofu

    Pikantné tofu

  • Sójové mäso

    Sójové mäso

kuk